Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Caleidoscop

Vitraliile Caleidoscop pot schimba atmosfera din încaperile dumneavoastra.
Ele ofera intimitate dar în acelasi timp lumina. Puse în valoare într-un capat de hol, în usa de la intrare sau chiar în scafe iluminate din spate, vitraliile Caleidoscop sunt detaliile de care aveti nevoie pentru un interior de exceptie.

Vitraliile cu film DaZu Caleidoscop va ajuta sa folositi lumina nu doar pentru a lumina o încapere. Trecuta prin sufletul vitraliului, lumina va capata dimensiuni, forme si culori nebanuite. Încaperile luminate prin vitralii capata viata si aduc liniste.

Vitraliile se potrivesc oricarui stil de amenajare. Desi in general ele sunt asociate cu spatiile bogate in elemente de decor, vitraliile cu forme simple, stilizari sau forme geometrice potenteaza excelent decorurile moderne, simple.

Vitraliile elaborate, cu multe nuante si culori, sunt lucrate manual, dupa modele predefinite sau dupa modelul dumneavoastra. Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia arhitectului. Se pot realiza motive florale, portrete, reproduceri dupa tablouri sau stilizari ale unor scene celebre.
Vorbiti cu arhitectul dumneavoastra pentru un vitraliu la comanda, care sa va reprezinte. Putem realiza orice model doriti, sau putem sa va oferim o varietate de modele din colectia noastra.

× Whatsapp