Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prin creativitatea expertilor nostri va oferim idei personalizate, ce combina utilul cu esteticul la un pret competitiv!

“De ce sa aleg o fereastra din PVC in schimbul uneia din lemn?! E mai scumpa…”

Cautati diferentele in tabelul de mai jos:

CriteriuTamplarie PVCTamplarie din lemn
Transfer termicredus, etanseitate perfecta prin garniture si prin numarul de camera de aer: 3, 4, 5 sau 6 camerepierdere mare de caldura, datorita lipsei garniturilor de etansare
Rezistenta la intemperiirezistenta sporita la actiunea vantului, soarelui, variatiilor de temperatura, particulelorexfolierea vopselei la actiunea soarelui, patrunderea apei in lemn, ferestrele nu se mai inchid
Intretinerese curata usor, cu ajutorul unei lavete umede si detergent, nu necesita vopsire sau chituirese curata greu, necesita vopsire la un interval scurt de timp
Sigurantaridicata, prin sistemul de inchidere, folosirea armaturilor din zinc din interiorul profilelor, sticlei securizatescazuta
Transfer fonicmic, datorita folosirii profilelor cu mai multe camera de izolare, geamului cu 2, 3 sau 4 foi de sticla, precum si garniturilor de etansare.ridicat, datorita spatiilor libere ramase intre cercevea si toc, lipsa garniturilor de etansare.
Depunerea prafuluiimpiedica depunerea prafului, profilele sunt tratate antistaticpraful se depune in fantele create de diferentele de temperaturi, afectand caracterul estetic
Arderenu ia foc (clasa de combustibilitate C2), ele se aprind la temperaturi de peste 450 °C, dar se autostingse aprinde la temperaturi relativ mici
Protectia echipamentelor electricetamplaria din PVC si aluminiu protejeaza aparatura electrocasnica, prin reducerea scurtcircuitelor cauzate de aparitia condensuluifavorizeaza aparitia condensului, implicit pune in pericol viata aparatelor electrocasnice.

Ce culori sunt disponibile pentru tamplaria din PVC?

Culorile pe care le gasiti uzual la noi sunt alb, stejar auriu si mahon. Culorile nuc si wenge sunt disponibile doar la comanda, iar timpul de executie a tamplariei este de aproximativ 20 zile.

Cate camere trebuie sa aiba profilele folosite la fabricarea tamplariei casei mele?

Datorita faptului ca aproximativ 80% din cantitatea de caldura se pierde prin suprafata sticlei, va recomandam utilizarea unor profile cu 4 camere termice si un geam calitativ (de tip Low-E). Utilizarea profilelor cu 6 camere termice si geam dublu va urca pretul, dar eficienta ramane aceeasi.

Daca totusi optati pentru un produs-vedeta, cu o eficienta net superioara, cereti o oferta de pret pentru tamplarie realizata cu profile cu 6 camere termice, cu o garnitura mediana de etansare si 3 foi de sticla (de preferat ar fi Float+Float+Low-e, sau Low-E+Float+Planitherm 4 Seasons). Fiind producatori atat de tamplarie PVC, cat si de geam termoizolant, veti beneficia de o oferta speciala de pret!

Cum ma poate ajuta tamplaria fabricata de Leon Expert sa reduc cheltuielile de incalzire?

Calitatea tamplariei va poate ajuta sa va reduceti substantial pierderile de energie termica, reducand astfel costurile incalzirii sau racirii incaperii. Din testele efectuate, prin schimbarea tamplariei din lemn cu cea din PVC (aluminiu), se reduc aproximativ 6 Euro/mp in fiecare iarna din cheluieliele destinate incalzirii. Calculand costurile pentru o camera de 20 mp, observam o reducere a cheltuielilor cu incalzirea de 120 euro/iarna, aproximativ pretul unei ferestre obisnuite cu doua canate.

Ce tipuri de ferestre si usi din PVC executa Leon Expert?

Executam la comanda orice dimensiuni si configuratii, tinand cont de constrangerile de natura tehnica, orice tip de ferestre (cu deschidere interioara, simpla, oscilobatanta, rabatata sau osciloculisanta), usi de interior (cu prag, cadru inchis sau fara prag), usi de exterior (diferite modele, cu sticla sau panel din PVC – vezi sectiunea “Panel Ornament” din “Produse”), inchideri balcoanepanouri pentru spatii comercialechioscuriacoperisuri balcoane din OLTPAN 30 sau 40 mm grosime.

Ce trebuie sa fac sa dau o comanda?

Vizitati-ne la showroom-urile noastre sau contactati-ne prin intermediul formularului de contact, modulului de asistenta online si solicitati efectuarea unor masuratori de specialitate de catre inginerii nostri. In cel mai scurt timp vom ajunge la dumneavoastra, va vom intocmi o oferta de pret, in cazul acceptarii vom intocmi contractul de prestari servicii si fisa de comanda, iar in cateva zile lucratoare locuinta dumneavoastra va avea alte ferestre. Deplasarea inginerilor nostri si intocmirea ofertei de pret nu va costa nimic.

 

× Whatsapp