Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

…prin creativitatea expertilor nostri va oferim idei personalizate, ce combina utilul cu esteticul la un pret competitiv!

Producator regional de tamplarie din aluminiu, Leon Expert poate onora orice comanda de la dvs. din punct de vedere structural, calitativ si cantitativ.

Printr-o vasta experienta in domeniu, o echipa de profesionisti si o hala de productie de o capacitate considerabila, tindem in viitorul apropiat sa devenim producatorul nr. 1 de tamplarie din aluminiu din Moldova.

Ce tipuri de profile se folosesc pentru confectionarea tamplariei din aluminiu?

Tamplaria din aluminiu se poate confectiona din profile fara bariera termica (la interior – usi de interior, ferestre intre camere, panouri, delimitari birouri etc.), sau din profile cu bariera termica (la exterior: ferestre, usi, balcoane etc.). Folosirea tamplariei realizate din profile aluminiu fara bariera termica la exterior duce la aparitia condensului, chiar daca se foloseste geam termoizolant dublu).

Ce fel de tamplarie este mai eficienta pentru casa mea, din aluminiu sau PVC?

Cu o durata medie de viata de 50 de ani, ambele tipuri de tamplarie sunt eficiente pentru izolarea termica si fonica a incaperii. Tamplaria din aluminiu este mai rezistenta la actiunea agentilor mecanici si impiedica aparitia flambajului deschiderilor.

Un avantaj al tamplariei din aluminiu este ca se poate vopsi in orice culoare din paletarul RAL.

Din punct de vedere al aspectului si pretului, tamplaria confectionata din aluminiu fara bariera termica (pentru interior) este mai practica, usoara si mai ieftina decat tamplaria din PVC.

Ce tipuri de ferestre si usi din aluminiu executa Leon Expert?

Executam la comanda orice dimensiuni si configuratii, tinand cont de constrangerile de natura tehnica, orice tip de ferestre (cu deschidere interioara, simpla, oscilobatanta, rabatata sau culisanta), usi de interior (cu prag, cadru inchis sau fara prag), usi de exterior (diferite modele, cu sticla sau panel din PVC sau aluminiu – vezi sectiunea “Panel Ornament” din “Produse”), inchideri balcoane, panouri pentru spatii comerciale, chioscuri, acoperisuri balcoane din OLTPAN 30 sau 40 mm grosime.

Ce trebuie sa fac sa dau o comanda?

Vizitati-ne la showroom-urile noastre sau contactati-ne prin intermediul formularului de contact, modulului de asistenta online si solicitati efectuarea unor masuratori de specialitate de catre inginerii nostri. In cel mai scurt timp vom ajunge la dvs., va facem o oferta de pret, in cazul acceptarii vom intocmi contractul de prestari servicii si fisa de comanda, iar in cateva zile lucratoare locuinta dvs. va avea alte ferestre. Deplasarea inginerilor nostri si intocmirea ofertei de pret nu va costa nimic.

× Whatsapp