Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Daca doriti o fatada moderna “din sticla”… ati gasit partenerul potrivit!

Executam cele mai indraznete proiete de pereti cortina din profile aluminiu Alumil, Balkan, Profilco cu geam termoizolant dublu sau triplu – sticla Low-E sau reflectorizanta.

Si in acest domeniu aveti de ales dintr-o gama larga de idei, pornind de la tipologia peretilor cortina: perete cortina clasic – executam din profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala cat si pe orizontala, perete cortina semi-structural la care se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea si perete cortina structural – in care de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profilele de aluminiu prin sigilare cu un produs siliconic special.

Combinat cu peretii cortina, partile zidite pot si placate cu bond, pentru un aspect ultra-modern, rezistent in timp la actiunea agentilor externi cu o buna izolare termica si fonica.

Suntem preocupati in permanenta de calitatea lucrarilor executate, satisfacerea cerintelor dvs. si oferirea de solutii specifice, adaptate fiecarei cerinte in parte – compatibila din punct de vedere tehnic cu tipul constructiei.

× Whatsapp