Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Comercializam o gama larga de jaluzele verticale (din poliester, fibra de sticla), orizontale (confectionate din aluminiu eloxat), jaluzele semiondulate si rolete textile pentru interior.

“O imagine minunata de lumini si umbre pe ferestrele dumneavoastra.”
Doriti o atmosfera intima, confortabila, calda, dar si plina de viata? LEON EXPERT va ofera JALUZELELE VERTICALE SEMIONDULATE – o solutie inovatoare pentru interior. Forma sinusoidala a lamelelor confera jaluzelelor volum, liniile delicate dispersand lumina intr-un mod natural.   Jaluzelele seminodulate se armonizeaza oricarui tip de interior, devenind piesa expresiva de detaliu, accentuand individualitatea stilului. Prin imbinarea celor 16 culori, se obtine o multitudine de combinatii, spre incantarea privirii.

JALUZELELE VERTICALE au reprezentat dintodeauna cea ma i bună alegere pentru controlul luminozitaţii unei încăperi. Acestea constituie un element decorativ foarte important. Disponibile într-o gamă largă de culori şi modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile şi cerinţele estetice necesare decorării unei locuinţe sau a unui birou.

Jaluzelele verticale asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa.

JALUZELELE ORIZONTALE din aluminiu reprezinta solutia la indemana pentru ferestrele oricarei locuinte. Indiferent daca doriti umbra sau intimitate, jaluzelele noastre reprezinta un accesoriu important, cu o nota in plus de elegant pentru casa dumneavoastra. Gama variata de culori (peste 80 la numar) este menita sa asigure un ambient placut in camera unde sunt utilizate, astfel incat puteti realiza usor un echilibru cromatic intre jaluzelele orizontale si peretii camerei.

Daca doriti un sistem simplu, practic si estetic de umbrire, solutia ideala este ROLETA TEXTILA. Roletele textile pot fi utilizate in combinatie cu perdele, draperii.
De la modele foarte opace, ce nu permit lumina sa patrunda, pana la variante transparente, roletele textile ofera lucuintei dvs. un atuu in plus in ceea ce privesc originalitatea, functionalul si esteticul.

Montarea acestor tehnici de umbrire se poate face atat pe perete, pe tavan sau direct pe tamplarie.

× Whatsapp