Joi, 06 Mai 2021
Furnizori

Inceputa la finele anului 2008, colaborarea cu furnizorul de profile Ramplast a dinamizat compania noastra in topul firmelor in ceea ce priveste nivelul calitativ al profilelor utilizate in fabricarea tamplariei din PVC.

Majoritatea firmelor folosesc profile cu 3, 5 sau 6 camere termice (cele cu 3 sunt cele mai uzuale), dar putini clienti cunosc faptul ca profilele cu 3 camere fac parte din clasa B de calitate, din punct de vedere al coeficientului de transfer termic si grosimea peretilor exteriori.

Pentru a fi “eficiente pentru clima din Romania” si pentru a fi accesibile oricui, Ramplast a lansat pe piata profilele cu 4 si 6 camere termice. Profilele cu 4 camere au adancimea 60mm si un coeficient de transfer termic 1,58W/mpK, cele cu 6 camere au 70 mm in adancime si un coeficinet de transfer termic de 1,27W/mpK (fiind singurele profile ce permit montarea de geam triplu).

Compozitia din care sunt realizate profilele, rezistenta la socurile mecanice, agentilor externi, rezistenta la imbatranire, fac din marca Ramplast un etalon al durabilitatii, esteticului, investitiei perfecte.

Alti furnizori:

- Pentru feronerie tamplarie PVC: Vorne, Roto

- sticla-materie prima: SISECAM, Saint Gobain

- Pentru profile din aluminiu: Delta, Bial, Profilco si Alumil

- Pentru pereti cortina: Profilco, Alumil, Balkan.

Alumil aluminiuRamplast Delta aluminiuSisecam sticlaVorne feronerieWinkhaus feronerie

 

 

 

 

Sondaj

Care este, in opinia dvs., cel mai important criteriu in alegerea termopanului?
 

Utilitati

Cursul oficial BNR
Currency RON 
1970-01-01