Joi, 06 Mai 2021
Despre Noi

Infiintata in anul 2002 si in urma eforturilor mari depuse in utilaje, hale de productie, personal si nu in ultimul rand cultivarea unei calitati totale fara compromisuri, LEON EXPERT ajunge astazi principalul producator si distribuitor de tamplarie termoizolanta din judetul Bacau.

Gama de produse a inregistrat adaugiri importante de la inceputurile companiei, extinzandu-se de la fabricarea si distributia de tamplarie din aluminiu, la fabricarea si distributia de tamplarie din PVC, geam termoizolant, pereti cortina, placari bond, rulouri exterioare din aluminiu si PVC, jaluzele.

Implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008 a dus la imbunatatirea traseelor operationale si informationale atat in cadrul LEON EXPERT, cat si cu clientii, furnizorii, rezultand produse si servicii de inalta calitate, la un pret avantajos, in timp redus.

Pentru compania noastra cea mai mare satisfactie este cand clientii nostrii revin multumiti. Aceasta demonstreaza ca depunem eforturi pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor in ceea ce priveste productia tamplariei din aluminiu si PVC, geam termoizolant, pereti cortina, deviza noastra fiind « servirea clientilor in modul in care asteptam sa fim si noi serviti de catre furnizorii nostrii ». Aceasta satisfacere maxima a cerintelor asteptarilor clientilor reprezinta obiectivul nostru principal.

Conducerea de la cel mai inalt nivel al firmei este constienta de faptul ca personalul propriu de la toate nivelurile este esenta organizatiei si de aceea asigura si mentine un mediu optim care sa permita fiecarui angajat sa isi puna in valoare si sa isi dezvolte cunostintele, experienta, abilitatile personale pentru a se putea ajunge la satisfactia maxima a cerintelor si asteptarilor dvs.

Telul firmei este de a stabili relatii reciproc avantajoase cu clientii, deoarece de succesul acestor relatii depinde mai departe succesul firmei; in aceste conditii putem investi in noi echipamente de productie, putem dezvolta noi programe operationale, oferindu-va produse si servicii peste asteptarile dvs.

Prin investitiile in infrastructura, cursurile de prefectionare a personalului, diversitatea gamei de produse, va oferim siguranta stabilitatii pe piata, acordarea unei garantii reale de 20 ani la profile, 5 ani la geamul termoizolant, 2 ani la feronerie si post garantie pentru toate produsele.

 

Sondaj

Care este, in opinia dvs., cel mai important criteriu in alegerea termopanului?
 

Utilitati

Cursul oficial BNR
Currency RON 
1970-01-01