Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Echipa Leon Expert

Cu o echipa de profesionisti, producem si distribuim cu prompitudine clientilor nostri o gama diversificata de produse de o calitate superioara!

             Impunandu-se inca din 2002 pe piata zonala, Leon Expert devine una din putinele firme din domeniu ce are capacitatea de a oferi o gama larga de produse si servicii clientilor sai.

             Prin implementarea standardului de calitate ISO 9001:2008, a calitatii materiilor prime utilizate, personalului instruit ce asigura executia si montajul tamplariei intr-un mod profesionist, va oferim o gama variata de produse si servicii mai mult decat la nivelul asteptarilor dvs., la un pret corect si intr-un timp minim.

             Principalul obiectiv al companiei Leon Expert este de a oferi clientilor valoare adaugata calitatii produselor si serviciilor, precum si garantia stabilitatii, prin acordarea reala de suport tehnic gratuit in limitele contractuale (garantie 20 ani la profil5 la sticla2 ani la feronerie) si post-contractuale (postgarantie).

Toate produsele noastre au garantia calitatii!

Despre Companie

              Infiintata in anul 2002 si in urma eforturilor mari depuse in utilaje, hale de productie, personal si nu in ultimul rand cultivarea unei calitati totale fara compromisuri, LEON EXPERT ajunge astazi principalul producator si distribuitor de tamplarie termoizolanta din judetul Bacau.

              Gama de produse a inregistrat adaugiri importante de la inceputurile companiei, extinzandu-se de la fabricarea si distributia de tamplarie din aluminiu, la fabricarea si distributia de tamplarie din PVC, geam termoizolant, pereti cortina, placari bond, rulouri exterioare din aluminiu si PVC, jaluzele.

              Implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008 a dus la imbunatatirea traseelor operationale si informationale atat in cadrul LEON EXPERT, cat si cu clientii, furnizorii, rezultand produse si servicii de inalta calitate, la un pret avantajos, in timp redus.

              Pentru compania noastra cea mai mare satisfactie este cand clientii nostrii revin multumiti. Aceasta demonstreaza ca depunem eforturi pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor in ceea ce priveste productia tamplariei din aluminiu si PVC, geam termoizolant, pereti cortina, deviza noastra fiind « servirea clientilor in modul in care asteptam sa fim si noi serviti de catre furnizorii nostrii ». Aceasta satisfacere maxima a cerintelor asteptarilor clientilor reprezinta obiectivul nostru principal.

              Conducerea de la cel mai inalt nivel al firmei este constienta de faptul ca personalul propriu de la toate nivelurile este esenta organizatiei si de aceea asigura si mentine un mediu optim care sa permita fiecarui angajat sa isi puna in valoare si sa isi dezvolte cunostintele, experienta, abilitatile personale pentru a se putea ajunge la satisfactia maxima a cerintelor si asteptarilor dvs.

              Telul firmei este de a stabili relatii reciproc avantajoase cu clientii, deoarece de succesul acestor relatii depinde mai departe succesul firmei; in aceste conditii putem investi in noi echipamente de productie, putem dezvolta noi programe operationale, oferindu-va produse si servicii peste asteptarile dvs.

              Prin investitiile in infrastructura, cursurile de prefectionare a personalului, diversitatea gamei de produse, va oferim siguranta stabilitatii pe piata, acordarea unei garantii reale de 20 ani la profile, 5 ani la geamul termoizolant, 2 ani la feronerie si post garantie pentru toate produsele.

Ce spun clienti despre noi

Daca te-ai decis deja la un proiect, noi iti suntem alaturi

Contacteaza-ne!
× Whatsapp